Docenten

Welkom bij het docentengedeelte op de site van de methode Context!. Op deze pagina vindt u extra materiaal dat u nodig heeft om met de methode te kunnen werken, zoals docentenhandleidingen en beoordelingsmateriaal.  

Ziet u geen docentenmateriaal?
Vraag dan uw toegang aan. Na het ontvangen van de toegang kunt u inloggen met uw persoonlijke inloggegevens en heeft u toegang tot het docenten- en cursistengedeelte.

u moet inloggen tekst docent

Werkt u als docent met Context!?

Heeft u nog geen persoonlijke gebruikersnaam en wachtwoord met toegang tot de website van Context!? Registreert u zich dan met een zelfgekozen gebruikersnaam en wachtwoord en vraag toegang tot methodecontext.nl aan. U ontvangt dan binnen 5 werkdagen per e-mail een bevestiging dat u met uw gebruikersnaam toegang hebt tot deze methodesite. Met uw persoonlijke gebruikersnaam en wachtwoord heeft u niet alleen toegang tot de methodesite, maar kunt u bijvoorbeeld ook producten bestellen uit onze webshop. U hoeft dus alleen uw zelfgekozen gebruikersnaam en wachtwoord te onthouden om gebruik te maken van alle diensten van Edu'Actief!