Over Context!

Loopbaan en burgerschap bereidt cursisten voor op een leven na school. Een leven dat zich zowel binnen als buiten hun beroepspraktijk afspeelt. Om ze daarop goed voor te bereiden, is vakkennis alleen niet voldoende. Ook de algemene vorming en de persoonlijke ontplooiing van cursisten zijn daarbij relevant. Lees hieronder wat de mbo-lesmethode biedt voor u als docent en voor uw cursisten..Wat biedt Context! voor uw cursisten?

Elk thema biedt cursisten een vaste en duidelijke structuur. De cursisten werken daardoor snel en zelfstandig met de thema's. Elk thema bestaat uit een introductie, een kennischeck, activiteiten en een verwijzing naar hulpmiddelen. De methode is geschikt voor alle opleidingen en voor alle niveaus in het mbo. Cursisten die moeite hebben met lezen en schrijven kunnen gebruikmaken van de readspeaker. De readspeaker is een instrument dat kan voorlezen via de computer.

Lees meer...
 
Wat biedt Context! u?

Met Context! haalt u een zeer complete methode in huis. Context! is geschikt voor alle richtingen en niveaus. Niveaudifferentiatie vindt u terug in activiteiten waarvan u de moeilijkheidsgraad kunt variëren: hoe hoger het niveau, hoe complexer de opdracht. U dekt met Context! alle inhouden van het document Loopbaan en burgerschap af. Met Context! heeft u een betrouwbare methode in handen die u zekerheid biedt. Maar Context! biedt u nog meer!

Lees meer...
 
Wilt u Context! zelf proberen?

Wilt u Context! zelf proberen? Vraag een beoordelingsexemplaar aan via Edu'Actief. Wij komen ook graag bij u langs om de methode bij u op school te presenteren. Neem contact op met Edu'Actief via 0522 235 235 of via het contactformulier.

Context! is een uitgave van


Logo EduActief

Edu'Actief maakt werk van onderwijs
Edu'Actief is al bijna 25 jaar de uitgeverij voor het beroepsonderwijs. De leermiddelen, trainingen en diensten van Edu'Actief verbinden het onderwijs met het beroepenveld. Daarom lopen er vanuit Edu'Actief vele lijnen naar de praktijk: naar scholen, naar het bedrijfsleven, naar auteurs, naar docenten en naar ministeries. Dankzij dat netwerk kan Edu'Actief lesmateriaal maken dat aansluit op de behoefte van de beroepspraktijk en dat bijdraagt aan de ontwikkeling van studenten tot vakmensen. Als wij ons werk goed doen, werkt Nederland net iets beter. Daarom maakt Edu'Actief werk van onderwijs.