Wat biedt Context! u?

Met Context! haalt u een zeer complete methode in huis. Context! is geschikt voor alle richtingen en niveaus. Niveaudifferentiatie vindt u terug in activiteiten waarvan u de moeilijkheidsgraad kunt variëren: hoe hoger het niveau, hoe complexer de opdracht. U dekt met Context! alle inhouden van het document Loopbaan en burgerschap af. Met Context! heeft u een betrouwbare methode in handen die u zekerheid biedt. Maar Context! biedt u nog meer!


Flexibel
Met Context! werkt u op de manier die u zelf prettig vindt. U kiest zelf in welke groeperingvormen u de cursisten lesgeeft: klassikaal, in groepjes of individueel. Context! ondersteunt u daarbij met deze uitgebreide methodesite. Op deze site vindt u aanvullend docentenmateriaal. Het docentenmateriaal bestaat uit handleidingen per dimensie of thema.

Compleet
Met Context! beoordeelt u de ontwikkeling van uw cursisten. We hebben daarom kennistoetsen, een door uw cursisten samengesteld portfolio en een 360 graden feedback-instrument.

 

Actueel
Context! biedt u de mogelijkheid om actualiteit in uw lessen te integreren. Op de website van Context! vindt u het laatste nieuws in het kader van de dimensies van Context!. Het nieuws blijft actueel doordat de items gekoppeld zijn aan RSS-feeds.

Tijd
U behandelt de dimensies naar eigen inzicht want er zit geen vaste volgorde in het behandelen van de thema's. In een tijdsbestek van een lesuur Burgerschap per week behandelt u ongeveer drie tot vier dimensies per jaar .


Presentatie

Wilt u meer informatie over Context!? Maak een afspraak voor een presentatie!

Wij komen graag bij u op school. Bel 0522 235 235 of neem contact met ons op via het contactformulier.